Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΕπικαιρότηταΑπαντήσεις για την περιοχή του δίνει ο Δήμαρχος Κόνιτσας

Απαντήσεις για την περιοχή του δίνει ο Δήμαρχος Κόνιτσας

Απάντηση για δύο θέματα που αφορούν την περιοχή του δίνει με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Κόνιτσας κ. Χαράλαμπος Εξάρχου, με αφορμή δημοσίευμα στην εφημερίδα «Έθνος», με τίτλο «Γεμάτος με αγκάθια…αυθαιρεσίας ο Εθνικός Δρυμός Βίκου- Αώου».

Ο Δήμαρχος Κόνιτσας, απαντώντας, τονίζει πως πρώτη του προτεραιότητα, μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά του ήταν η σύνταξη μελέτης αξιοποίησης του Εθνικού Δρυμού Βίκου- Αώου, που θα βοηθούσε στην Τουριστική ανάπτυξη και την προστασία του Δρυμού.
Συνεχίζοντας, αναφέρει ότι η μελέτη αυτή έχει εγκριθεί από όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και υπολείπεται μόνο μια έγκριση από το Δασαρχείο Κόνιτσας, καθώς και ότι έχει διασφαλιστεί πίστωση 1.000.000 ευρώ για την υλοποίηση του έργου.

Τέλος, όσον αφορά το έργο αντικατάστασης του εξωτερικού υδραγωγείου Κόνιτσας, ο κ. Δήμαρχος τονίζει πως συντάχθηκε τεχνική μελέτη αντικατάστασης του υπάρχοντος συστήματος ύδρευσης, που έχει ήδη θεωρηθεί από την ΤΥΔΚ και η οποία έπρεπε να προηγηθεί του έργου αξιοποίησης μιας και τα δύο έργα ταυτίζονται.

Πηγή: Πρωινός Λόγος

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker