Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΕπικαιρότηταΔύο ελικόπτερα στην υπηρεσία των Ηπειρωτών με έδρα την Κόνιτσα

Δύο ελικόπτερα στην υπηρεσία των Ηπειρωτών με έδρα την Κόνιτσα

Από μεθαύριο Τετάρτη θα λειτουργεί στην Ήπειρο και συγκεκριμένα στην Κόνιτσα εταιρία παροχής υπηρεσιών ελικοπτέρου.
Ειδικότερα δύο ελικόπτερα θα εξυπηρετούν ανάγκες δημόσιων φορέων, αλλά και ιδιωτών με τιμές που ισχύουν σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Διευθύνοντες σύμβουλοι της εταιρίας «HELITEAM HELAS E.Π.Ε.» είναι οι Πέτερ Τόμα και ο Ηπειρώτης Αθανάσιος Μίσσιος.
Σύμφωνα με τον κ. Μίσσιο, που αυτές τις ημέρες βρίσκεται στα Ιωάννινα, στο στόλο της «ΗELITEAM» περιλαμβάνονται πέντε ελικόπτερα του κατασκευαστή ΒΕLL.
Όπως υποστηρίζει ο κ. Μίσιος η εταιρία «εξαιτίας της μακροχρόνιας πείρας της και των πολύ έμπειρων κυβερνητών, που διαθέτουν χιλιάδες ώρες πτητικής πείρας, είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες της, σε μέγιστο δυνατό βαθμό, επαγγελματικότητα και ασφάλεια, σε πολυάριθμους τομείς της εμπορικής αεροπορίας.
Η   έδρα της «HELITEAM HELAS E.Π.Ε.», που  είναι θυγατρική της «ΗΕLITEAM SUD», επιλέχθηκε στην Κόνιτσα, γιατί από εκεί προσφέρεται η δυνατότητα ευνοϊκών χρόνων προσέγγισης για ενδοχώριες και εξωτερικές πτήσεις.
Σύμφωνα με τον κ. Μίσσιο «οι δύο εταιρίες πείθουν με το κοινό στόλο τους πελάτες απ’  όλο τον κόσμο, ακολουθώντας πάντοτε την φιλοσοφία: ακρίβεια στην ώρα, ταχύτητα και ασφάλεια και πάντα καλή τιμή».
Η εταιρία παροχής υπηρεσιών του Πέτερ Τόμα ξεκίνησε το 1986 μ’ ένα ελικόπτερο τύπου BELL 206B JetRanger, το οποίο χρησιμοποιήθηκε στην βιομηχανία και για την μεταφορά πολύ σημαντικών προσώπων, όπως και στο πλαίσιο λειτουργίας σχολής εκπαίδευσης κυβερνητών.

Πηγή: Πρωινός Λόγος

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker