Βρίσκεστε εδώ: HomeΕιδήσειςΤουρισμόςΌλο και περισσότεροι επιλέγουν εναλλακτικές διακοπές στο βουνό

Όλο και περισσότεροι επιλέγουν εναλλακτικές διακοπές στο βουνό

Παρ' ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, πολλοί είναι οι Έλληνες και ξένοι τουρίστες, που επιλέγουν για τις διακοπές τους το βουνό. Η κάμερα του ALPHA βρέθηκε στον ποταμό Βοϊδομάτη της ορεινής Κόνιτσας, όπου όσοι επέλεξαν να κάνουν φέτος τις διακοπές τους εκεί, είπαν ότι η επιλογή τους δικαιώνεται, καθώς πρόκειται για τοπία μοναδικής ομορφιάς, που προσφέρουν μάλιστα πολλές εναλλακτικές δραστηριότητες.

Τις συγκινήσεις που προσφέρει η ιππασία στο απαράμιλλο φυσικής ομορφιάς τοπίο της Ηπείρου με τα αιωνόβια πλατάνια, τα πέτρινα γεφύρια και τα άφθονα κρυστάλλινα νερά του ποταμού, θέλησαν να ζήσουν η Ευρυδίκη Κυρίτση και η Νατάσσα Στυλιάδη, για την οποία ήταν η πρώτη φορά, που επέλεξε αυτού του είδους τις εναλλακτικές διακοπές, και όπως είπε μιλώντας στον ALPHA, τις απολαμβάνει. Παρά την οικονομική κρίση και την συρρίκνωση του τουρισμού στη χώρα μας, πολλοί είναι οι ξένοι επισκέπτες φέτος, που επιλέγουν για τις διακοπές τους να επισκεφθούν την κατάφυτη περιοχή της Κόνιτσας.

Ο επίγειος παράδεισος προσφέρεται για αμέτρητα extreme sport. Για τις οικογένειες Πολύζου και Φούκη οι εναλλακτικές διακοπές στην Κόνιτσα είναι η πρώτη επιλογή τους. Η εμπειρία του ράφτινγκ στον Αώο ποταμό είναι αξεπέραστη λένε. Η μάχη με τα ρεύματα του ποταμού προσφέρει εκτός από άθληση, ικανοποίηση, δυνατές συγκινήσεις και ψυχαγωγία.

 

Πηγή: Τηλεόραση alpha

Τελευταίες Ειδήσεις

Pagemaker